بهترین وکیل تهران

انتخاب بهترین وکیل تهران

انتخاب وکیل یکی از مهم ترین اقداماتی است که برای رفع مشکلات حقوقی خود اتخاذ کنید. انتخاب بهترین وکیل تهران اگر چه امری زمان بر است اما در نهایت به نتایج مثبت در پرونده حقوقی شما ختم خواهد شد. یک وکیل خوب ویژگی های خاصی دارد که می توانید با استفاده از مقاله پیش رو از آن ها آگاه شده و سپس نسبت به انتخاب وکیل اقدام کنید.

وکیل
نیاز به گرفتن مشاوره از یک وکیل مجرب دارید؟ برای مشاوره با ما تماس بگیرید

۱-تخصص و تجربه

اگر چه وکلا می توانند در تمام امور حقوقی قبول وکالت کنند اما با توجه به گستردگی هر یک از حوزه های حقوقی این امر کاملاً تخصصی شده است. در انتخاب وکیل و مشاور حقوقی در آغاز به موضوع پرونده خود، دقت کنید و بهترین وکیل تهران را با توجه به موضوع حقوقی خود پیدا کنید.

۲- امانت داری و رازداری

دومین اولویت برای انتخاب وکیل خوب، امانت داری و راز داری وکیل است. برای آنکه وکیل بتواند به بهترین شکل از شما دفاع کند و راهنمایی های لازم را به موکل ارائه نماید ملزم هستید تا تمام  اطلاعات و اسناد مرتبط با موضوع را به وی ارائه دهید. از این رو امانت داری و راز داری وکیل نسبت به اسناد و اطلاعات موکل امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.

۳-اعتقاد به اصل پیشگیری:

وکیل شما باید نسبت به اصل پیشگیری آگاهی داشته باشد، البته مهم است که موکل نیز در این خصوص دقت کافی داشته باشد. بهتر است پیش از انجام معاملاتی که ممکن است خسارات سنگینی را در بر داشته باشد، با وکیل خود مشورت کنید.

۴- عدم تضمین و تعهد

دقت داشته باشید که وکیل، قانوناً نمی‌تواند متعهد به نتیجه باشد و یا این امکان وجود ندارد که تضمینی صد در صدی به شما دهد. بهترین وکیل تهران، وکیلی است که هیچ تضمینی در رابطه با موفقیت در پرونده ندهد اما نهایت تلاش خود را در رسیدن به نتیجه به کار گیرد.

5-طرح دعوی 

بهترین وکیل تهران بایست در کار خود چنان متخصص باشد که با طرح دعوی اشتباه یا با انتخاب مسیر نادرست، باعث تحمیل هزینه های سنگین زمانی و مالی به موکل نشود. این امر می تواند تاثیر به سزایی در جریان رسیدگی به پرونده داشته باشد.

6- به موارد زیر در خصوص تخصص وکیل دقت کنید:

الف- صحت مدرک تحصیلی وکیل مربوطه

ب- سوابق و رزومه کاری وی

ج- مقالات و مطالبی که توسط وکیل در رسانه ها منتشر شده است.

د- توجه به پرونده های سابق وکیل

ه- بررسی میزان رضایت موکلان پیشین

7- بیان و گویش

اگرچه ممکن است این موضوع تا حدی ساده به نظر بیاید اما اهمیت ویژه ای دارد. بهترین وکیل تهران باید توانایی سخن گفتن با آرامش و گیرا داشته باشد و تا حد امکان تاثیر گذار و روان صحبت کند.

8-قلم شیوا و قابل فهم

نمی توان وکیلی که قادر به نوشتن به صورتی مناسب و تاثیر گذار نیست را وکیل موفقی دانست. یک وکیل خوب باید به راحتی قادر باشد در باب موضوعات مختلف به خوبی استدلال ها را مرقوم کند تا برای مراجع قضایی قابل فهم و موثر باشد.

 

بهترین وکیل

9-نظم

وکیلی را می توان بهترین وکیل تهران نامید که نظم را در تمام کارهای خود ایجاد کرده باشد.

10-خوشنامی

وکیلی که انتخاب می کنید تا حد ممکن خوشنام باشد.

11_ عدم داشتن ادعای واهی:

از موکلانی که ادعا می کنند دارای نفوذ در مراجع قضایی هستند دوری کنید. همکاری با چنین وکلایی ممکن است شرایط شما را بدتر و دچار مشکل کند. پس سعی کنید در جستجوی موکلانی باشید که بیش از همه بر تخصص و تجربه خود تکیه می کنند و تمام تلاش خود را برای رسیدگی به پرونده شما به کار می گیرند

12- توانایی حل مشکلات موکلین 

بهترین وکیل تهران باید نگاهی تیزبین و کاوشگر داشته باشد تا بتواند به سرعت تمام راه های حل مشکل موکل را پیش روی وی قرار دهد. از طرفی نیز باید تجربه کافی داشته باشد تا بتواند از بین راه حل های موجود بهترین راه را انتخاب کند.

13- ارتباط موثر با موکلین

یکی از مهم ترین مسائل در رابطه با انتخاب وکیل آن است که وکیل مهارت بالایی در درک افراد و نیازهایشان داشته باشد. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که معمولا افرادی که به بهترین وکیل تهران مراجعه می کنند، در شرایط روحی مناسبی نیستند. از این رو بسیار اهمیت دارد که وکیل بتواند به خوبی با افراد ارتباط برقرار کند و آن ها را به درستی آگاه سازد.

14-تجزیه و تحلیل درست اطلاعات پرونده

در صورتی که وکیل به خوبی نتواند اطلاعات موجود در پرونده را به خوبی تجزیه و تحلیل کند دچار مشکل خواهد شد. برخی از پرونده های حقوقی آن چنان پیچیده اند که وکیل ملزم است تا با تجزیه و تحلیل مناسب نسبت به حل مشکلات و ارائه راه حل های مناسب اقدام کند.

در صورتی که وکیل توانایی تجزیه و تحلیل نداشته باشد ممکن است نتواند با توجه به پرونده حقوقی راه حل های مناسبی را ارائه دهد.

15-توانایی متقاعد کردن موکلین

بهترین وکیل تهران باید این توانایی را داشته باشد تا بتواند موکل را نسبت به توصیه های خود متقاعد کند و وی را ملزم کند تا توصیه های وی را پیگیری کند. علاوه بر این باید وکلا نسبت به شهادت و اظهارات افراد و واکنش ها نسبت به آن اطلاعات کافی داشته باشند.

همچنین باید بتواند واکنش قضات را پیش بینی کرده و عملکرد درستی در این شرایط داشته باشند.

4.6/5 - (301 امتیاز)

1 دیدگاه

  • متشکر از وبسایت خوب گروه حقوقی عدل و حق بابت اشتراک گذاری محتوای مفید در حوزه های مربوط به وکالت و قانون
    به روزرسانی مداوم شما باعث بهتر شدن فضای وب فارسی از اطلاعات مفید خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *