وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری کیست؟

در واقع وکیل کلاهبرداری به وکیلی گفته می شود که با داشتن دانش و تبحر خاص در زمینه کلاهبرداری به دفاع از موکل خود در دادگاه می پردازد. این شاخه یکی از مهمترین شاخه های حقوقی می باشد که در عصر امروز کاربرد بسیاری برای افراد دارد. در دیگر مقالات گفته شده که این نوع از وکلا، وکلای پایه یک دادگستری هستند که به صورت صادقانه و به دور از هرگونه دروغ، می توانند در به دفاع از موکل خود در دادگاه فعالیت کنند.

یکی از مهم ترین جرائمی که امروزه متاسفانه در جوامع گسترش یافته است کلاهبرداری است. کلاهبرداری از سالیان گذشته تا کنون در تمامی نقاط دنیا دیده شده و امروزه با گسترش جوامع به شکل های دیگری دیده می شود. کلاهبرداری های اینترنتی نیز یکی از انواع کلاهبرداری ها هستند که موارد مشاهده آن ها بسیار می شود. این جرم خسارات مادی بسیار زیادی به افراد وارد می کند به همین علت است که پیگیری آن از طریق قانون اجباری است. اما به علت پیچیدگی پرونده های این جرم حضور وکیل کلاهبرداری از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. برای انجام مشاوره حقوقی و دریافت وکیل کلاهبرداری به سایت عدل و حق مراجعه کنید.

کلاهبرداری چیست؟

درباره جرم کلاهبرداری در قانون تعریف دقیق و واضحی وجود ندارد. اما در برخی از موارد به مصادیق این جرم‏ اشاره شده است و با در نظر گرفتن این مصادیق می‏ توان کلاهبرداری را عبارت از گرفتن مال دیگر افراد از راه‏ متوسل شدن به راه های متقلبانه همراه با سوء نیت دانست. همچنین شروع به کلاهبرداری نیز توسط همراه با سوء نیت به وسایل متقلبانه برای بردن مال غیر می‏باشد. برای گرفتن وکیل کلاهبرداری این مقاله را از دست ندهید
امکان دفاع از اتهام کلاهبرداری توسط وکیل کلاهبرداری انجام می شود،و طرح پرونده کلاهبرداری را به همراه دارد. در هیچ کدام از قوانین کیفری دروغ به عنوان جرم شناخته نشده است. اما زمانی که دروغگویی با بردن مال غیر، همراه شود، جرم کلاهبرداری محقق می شود و امکان طرح شکایت از وی وجود خواهد داشت. وکیل کلاهبرداری، توانایی آن را دارد که وقوع کلاهبرداری را تشخیص دهد. برای آنکه اطلاعات کافی از کلاهبرداری بودن عملی به دست آورید می توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

وکیل
نیاز به گرفتن مشاوره از یک وکیل مجرب دارید؟ برای مشاوره با ما تماس بگیرید

چرا وکیل کلاهبرداری نیاز است ؟

در جرم کلاهبرداری چندین مورد قانونی باید مورد پیگیری قرار بگیرد که حقی از کسی ضایع نشود. پیگیری این موارد باید با توجه به مستندات قانونی و اظهارات محکمه پسند باشد که توسط یک فرد عاد به سختی انجام می شود. به همین علت است که وکیل کلاهبرداری می تواند کمک شایانی به شما کند. وکیل کلاهبرداری در هر پرونده سه مورد را مورد پیگیری قرار میدهد :

مجازات کیفری

کلاهبرداری از مجازات کیفری برخوردار است که برای آن حبس تعزیری تعیین شده است. این مجازات بیشتر جنبه عمومی دارد و برای حفظ نظم عمومی تعیین می شود.

خسارات مادی

فرد کلاهبردار از طریق روش های متقلبانه مال کسی را از او گرفته . در حقیقت تحصیل نا مشروع مال مردم باید مورد جبران قرار بگیرد و مالی که دریافت شده است به صاحب آن برگردانده شود. در این زمان است که وکیل کلاهبرداری می تواند دریافت این خسارت را به بهترین نحو انجام دهد. خسارت مادی با توجه به زیانی که شاکی دیده است محاسبه می شود. گاهی این خسارت مشخص و واضح است و نیاز به محاسبه ندارد. اما گاهی زیان به طور دقیق مشخص نیست و باید توسط کارشناسان قوه قضاییه تعیین شود.

اگر میزان خسارت اسیب دیده با میزان خسارت تعیین شده برابر نبود ، وکیل کلاهبرداری به اعتراض می پردازد و به نمایندگی از شما مانع تضییع حق می شود. شما می توانید برای انجام مشاوره حقوق و اتخاذ وکیل مناسب خود به سایت عدل و حق مراجعه کنید.

جبران خسارت مدنی

گاهی در نتیجه کلاهبرداری و وارد شدن خسارت مالی ، خسارات دیگری برای فرد  نیز به وجود می آید. مطابق اصول حقوق مدنی ، اگر فردی در نتیجه اعمال عمدی یا غیر عمدی شخصی دچار زیان شود ، حق مطالبه خسارت دارد. وکیل کلاهبرداری در این زمان با دقت تمام خسارات مدنی فرد زیان دیده را مورد برسی قرار می دهد و دریافت آن را از دادگاه مطالبه می کند.

برای دریافت خسارات مالی از دادگاه نیاز به اظهارات محکمه پسند و مدارک مستند است که از طریق وکیل کلاهبرداری می تواند مورد انجام قرار بگیرد. کافی است برای انجام مشاوره حقوقی و اتخاذ وکیل مناسب خود به عدل و حق مراجعه کنید.

وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری چگونه جرم را ثابت می کند ؟

1-در مرحله اول وکیل شما به دقت به شرح ماجرا گوش می دهد و سعی می کند تا نکات قانونی و حقوقی را استخراج کند.

2-در مرحله دوم پرونده کلاهبرداری را به دقت مورد مطالعه و برسی قرار می دهد و تمامی مدارک و مستندات شما را از حیث اعتبار و از نظر قانونی مورد برسی قرار می کند.

3-پس از کسب اطلاعات لازم در مورد پرونده شما ، وکیل کلاهبرداری برای به نتیجه رسیدن پرونده شما در سریع ترین زمان و بهترین نحو ممکن ، مسیری را انتخاب می کند. این مسیر بر اساس موضوع کلاهبرداری ، مدارک و مستندات شما و همچنین میزان خسارت می تواند متفاوت باشد.

4-وکیل کلاهبرداری به همراه مدارک و مستندات شما به مرجع قضایی صحیح مراجعه می کند و به طرح دعوا و تنظیم شکوائیه کلاهبرداری می پردازد.

5-در آخر به نمایندگی از شما در دادگاه حضور پیدا می کند و به دفاع درست و منطقی از شما می پردازد و تمامی تلاش خود را برای نتجیه رسیدن پرونده به کار می گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره حقوقی با وکیل کلاهبرداری به سایت عدل و حق مراجعه  کنید.

اتهام کلاهبرداری

گاهی کلاهبرداری به اشتباه به شخصی نسبت داده می شود. تبعات این اتهام می تواند بسیار مخرب باشد به همین علت است که فرد باید به سرعت به اثبات بی گناهی خود بپردازد. در چنین مواقعی است که یک وکیل خوب برای اثبات بی گناهی متهم به کلاهبرداری نیاز است.

وکیل کلاهبرداری صرفا به دفاع از زیان دیده در این جرم  نمی پردازد. گاهی پیش می آید که فردی به اشتباه به جرمی متهم می شود و تمامی زندگی او تحت تاثیر این اتهام قرار میگیرد. در این زمان وکیل کلاهبرداری با دقت نظر تمامی مدارک  و مستندات را که می تواند دال بر بی گناهی فرد باشد را جمع آوری می کند و به دادگاه ارائه می کند. در نهایت پس از اثبات بی گناهی ، به اعاده حیثیت از فرد می پردازد و زندگی فرد را از نظر قانونی و حقوقی به حالت عادی باز میگرداند.

شما می توانید برای کسب اطلاعات لازم و گرفتن وکیل مناسب خود به سایت عدل و حق مراجعه کنید و مشکلات حقوقی خود را به بهترین نحو حل کنید.

بهترین وکیل کلاهبرداری کیست؟

موارد زیادی در تعیین مناسب ترین وکیل برای شما دخیل است. در این قسمت ما به توضیح بعضی از این معیار ها می پردازیم.

تجربه

هرچه وکیل کلاهبرداری با تجربه تر باشد ، احتمال پیروزی شما در دادگاه بیشتر می شود. در جرائم کیفری تجربه و سابقه وکیل می تواند تاثیر بسزایی در موفقیت پرونده شما داشته باشد.

تعداد تجربه موفق

وکیل انتخابی شما در چند پرونده مشابه پیروز شده است ؟ هر چه پاسخ به این سوال در مقادیر بیشتری باشد ، احتمال پیروزی شما نیز بیشتر است. بدیهی است که در پرونده های حساس تر و پرونده های کلاهبرداری کلان تر ، وکیل با تجربه تری نیاز است تا از تضییع حق جلوگیری به عمل بیاید.

حق الوکاله

بدیهی است که هرچه وکیل کارکشته تر و ماهر تر باشد حق الوکاله او نیز بیشتر می شود. همچنین سختی پرونده شما نیز در تعیین حق الوکاله تاثیر گذار است. ولی این موارد نباید باعث شود که حق الوکاله در مبالغ نجومی باشد. این مورد می تواند باعث شود که زیان دیده از اتخاذ وکیل خود داری کند.

تخصص در پرونده

وکیل کلاهبرداری شما باید به طور تخصصی در زمینه جرائم کلاهبرداری فعالیت داشته باشد. یک وکیل مناسب در عین حال که از اطلاعات عمومی حقوقی برخوردار است. ، به طور تخصصی در یک زمینه فعالیت دارد و علم اختصاصی در آن آن زمینه دارد.

اگر به دنبال وکیل کلاهبرداری با این ویژگی ها هستید شما در جای درستی قرار دارید. عدل و حق به شما در یافتن وکیل مناسب و حل مشکلات حقوقی کمک خواهد کرد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

—————————————–

سوالات متداول جرائم کلاهبرداری

  • جرم کلاهبرداری، شروع به کلاهبرداری و مشارکت در کلاهبرداری، چه تفاوت هایی دارند؟
  • نحوه اثبات جرم کلاهبرداری و درخواست تعقیب و مجازات کلاهبردار، چگونه است؟

این ها سوالاتی است که اکثر افرادی که با پرونده های کلاهبرداری سر و کار دارند در سر دارند. البته پاسخگویی به این سوالات در پرونده های مختلف متفاوت است که باید از طریق مشاوره با وکیل کلاهبرداری به پاسخ ها برسید.

انواع مختلف جرم کلاهبرداری

ممکن است در طول زمان با وجوه مختلفی از کلاهبرداری ها برخورد کرده باشید که در بعضی موارد فریب آن ها را می خورید و در برخی مواقع با هوشیاری نسبت به آن واکنش نشان می دهید. در ادامه به اشکال مختلف کلاهبرداری اشاره کرده ایم.

کلاهبرداری ساده :

راحت ترین راه کلاهبرداری است که می توانید در تمام جوامع این نوع را ببینید،در این کلاهبرداری لازم نیست تا اشخاص کارهای پیچیده ای انجام دهند بلکه صرفا با چرب زبانی و دادن وعده و وعیدهای فراوان اقدام به فریب دیگران و بدن مال آنان می کنند.

کلاهبرداری سازمان یافته:

در این نوع کلاهبرداری با ساز و کارهای پیچیده تری طرف هستید.در این نوع کلاهبرداری افراد شرکت هایی واقعی را ایجاد می کنند تا با فریفتن افراد اقدام به بردن اموال مردم کنند. معمولا در این کلاهبرداری ها با انتشار یک آگهی و یا اعلان عمومی و در دنیای امروزه با ارسال اس ام اس و یا در فضای مجازی محتواهایی همانند پیش فروش آپارتمان و اتومبیل یا برنده شدن در یک قرعه کشی بسیاری را فریب می دهند. در صورتی که قربانی این نوع کلاهبرداری های سازمان یافته قرار گرفتید می توانید از وکیل کلاهبرداری در جهت بازگرداندن حقوقتان کمک بگیرید.

کلاهبرداری کارکنان دولت:

رد پای کارمندان دولت را می توانید در بسیاری از کلاهبرداری های سازمان یافته بیابید. چرا که برخی از امکاناتی که در کلاهبرداری های سازمان یافته در اختیار مجرمان قرار می گیرد تا حدی نیازمند مجوزهای خاصی است که معمولا از طریق کارمندان دولت به دست می آید.

کلاهبرداری اینترنتی:

اگرچه گسترش اینترنت و فضای مجازی تا حد زیادی ارتباطات را گسترش داده اما این فضا نیز از گزند کلاهبرداران در امان نبوده. هر روزه بسیاری از افراد به انواع روش ها از طریق اینترنت اقدام به فریب قربانیان می کنند. از بردن جایزه ها گرفته تا گرفتن اطلاعات کارت بانکی آن ها به شکل های مختلف.

کلاهبرداری در ازدواج:

کلاهبرداری در ازدواج را تدلیس در ازدواج و یا فریب در ازدواج می نامند که صورت دیگری از کلاهبرداری است. کلاهبرداری ازدواج یکی از اموری است که به دلیل پیچیدگی آن نیازمند حضور وکیل کلاهبرداری است تا مشکلات موجود را موشکافی کند و قدمی صحیح در این راه بردارد.

وکیل کلاهبرداری

جرایم که حکم کلاهبرداری دارند:

در بسیاری از مواقع برخی از جرم ها به دلیل شباهت ها در زمره کلاهبرداری ها قرار می گیرند. در ادامه به تعدادی از جرائم مرسوم که حکم کلاهبرداری دارند اشاره می کنیم:
1-فروش مال غیر
2-تبانی افراد برای بردن مال غیر
3-معرفی ملک غیر به عنوان مال خود
4-اشخاصی که با تبانی به عنوان وارد ثالث، اقدام به طرح دعوا می کنند،
5-انتقال گیرنده مال غیر در صورت علم و اطلاع
6-تحصیل انحصار وراثت بر خلاف واقع
7-تقسیم منافع موهوم شرکت
8-ثبت ملک توسط امین
9-جعل عنوان نمایندگی بیمه
10-فروش کالای تهیه شده با ارز دولتی به بهایی گرانتر
11-تقویم متقلبانه سهم الشرکه
12-فروش ارز دولتی در بازار آزاد

مجازات جرم کلاهبرداری

مجازات کلاهبرداری بسته به مشارکت در کلاهبرداری، معاونت در کلاهبرداری، سردستگی در کلاهبرداری، کارمند دولت بودن و شروع به جرم کلاهبرداری هر کدام، مجازات متفاوتی را شامل می شود که با توجه به میزان تقصیر و نوع کلاهبرداری متفاوت است. معمولا جرم کلاهبرداری حبس بین 1 تا 7 سال است که قابل تعلیق و تبدیل به حبس کمتر از یکسال نیست البته لازم به ذکر است که این مجازات در اینجا به پایان نمی رسد. بلکه برای مجرمین مجازات جزای نقدی به میزان دو برابر مال برده شده نیز وجود دارد.

گروه حقوقی عدل و حق با تیمی از وکلای پایه یک دادگستری همواره پذیرای افرادی است که به دلایل مختلف قربانی کلاهبرداری شده اند، وکلای این گروه آمادگی پذیرش پرونده های کلاهبرداری در موضوعات مختلف را دارند.

مجازات کلاهبرداری چیست؟

معمولا جرم کلاهبرداری حبس بین 1 تا 7 سال است که  قابل تعلیق و تبدیل به حبس کمتر از یکسال نیست البته لازم به ذکر است که این مجازات در اینجا به پایان نمی رسد.

وکیل مناسب کلاهبرداری کیست؟

وکیل مناسب به عنوان وکیل کلاهبرداری وکیل پایه یک دادگستری و متخصص جزا و جرم شناسی است

چه زمانی می توان گفت که کلاهبرداری اتفاق افتاده؟

هنگامی می توان گفت که کلاهبرداری اتفاق افتاده است که مال شخصی برده شود و این موضوع از طریق فریب شخص مورد نظر صورت می گیرد.

3 دیدگاه

  • سلام وقط بخیر،من یک زمین اوقافی خریداری کردم از فرزند کسی که زمین بهش داده شده بود،پنچ دنک محضری به اسمه ایشون بود و یک دنگ به اسمه مادر ناتنی که به دخترش رسیده بود،و در نهایت پنج دنگ و یک دنگ دختر وراث را پشت قول نامه بانگاه امضا گرفتیم،،بعد از ان برای کارهایه سند شخصن خودم اقدام کردم،سازمان جهاد و چند جایی دیگر،که بلخره فهمیدم اونی که زمین بهش داده بودن پدر اینکه زمین را خریدم اون هم دنبال سند رفته بوده ولی عمرش کفاف نداده،،الان ما اصل قولنامه را نداریم،و فقط یک کاغذ قدیمی داریم که بیشتر وکیل هایی که سوال کردم گفتن این هم همون کار قول نامه را انجام میده.ولی توی اون برگه فقط تقاظایه زمین کرده بوده و به امضایه کسی که زمین وقفع میکرده نرسیده،ولی دفتر دار و همه کسانی که در اداره یا همکاری با اون شخص خییر انجام میدادند امضا کردن،ولی امضایه خودش نیست،نمیدونم اون زمان فوط شده بودن یا چیزه دیگه ای،،رفتم بازم دنبال کارهایه سند به شهرداری که دیدم خوشبختانه اونجا یه کارایی انجام شده،چون یک رسید داشتم که نوشته بود کوپی قول نامه و کوپی شناسنامه را بیاورد،و اون بنده خدا برده بوده،،و الان اصل قول نامه گم شده،،و رفتم پیش نماینده اون خیر،متسفانه ایشون با وقاعت گفتن شما باید زمین را از من بخرید تا قول نامه بدم به شما،یعنی طرف حساب اصلی گفت خودم هستم،،با اینکه اون مرحوم قولنامه را چعطور گرفته بوده داشته و کوپی ان هم داده به شهر سازی یا شهر داری،که پرسو جو کردم گفت اون زمان پروندها تو سیستم نبودن و کاغذی بودن،و احتمالش خیلی کمه که هنوز وجود داشته باشه چون کسی پیگیر نشده بوده،،و گفت اگر هم باشه کوپی هستش و به دردتون نمیخوره،،حالا من راهنمایی میخوام که چعطور نماینده اون خیر را راضی کنم که ما قولنامه گرفته بودیم چرا باید دوباره قول نامه بگیریم،و زمین را از شما بخریم با اینکه اوقافی بوده،،خیلی هزینه وکیل دادم،حتی از فروشنده شکایت کردم،دادگاه هم به نفع اون ری داد،تجدید نظر خواهی کردم بازم ری عوض نشد،و پیش حر وکیل تو همون شهر میرم،نمیدونم میترسن از این نماینده میگن باهاش کنار بیا یه پولی بده میگم کله پول زمین را میخواد،میگن کاغذ خودت هم همون کارو میکنه ولی من قبول نمیکنم پرونده رو،،میشه راهنمایی کنید،من اسم نیاوردم کدوم شهرستان خراسان رضوی یا اسم نماینده اون خیر،،چون میدونم ادم دم کلفتی هست،،یه راهی برام نشون بدین لتفا

    • سلام دوست عزیز وقت بخیر لطفا در شماره واتساپی که در سایت هست پیام دهید

  • سلام خسته نباشید دوستم که حدودا ۲۵ ساله با هم ارتباط نزدیک داریم .شرکت داره با یکی از دوستهای دیگه شریکه سال ۹۶ امد گفت با اون به مشکل خورده باش کار نمیکنه تو بیا باهام شریک شو ….
    وقتی ک شروع کردیم کم کم متوجه شدم کارهای اشتباه زیاد میکنه سال ۹۸ قرار شد ازهم جدا بشیم من همه چیزو گذاشتم واسه اون رفتم ک توی یکی دو ماه پول و سهم منو بده البته اینو بگم همه چیز به نام اون بوده الان سال ۱۴۰۱ فقط چند ماهی پول ناچیزی به حسابم ریخته ک همشون پول قراردادهای کاری قبلا بوده الان شاکیش شدم کلا زده زیر همه چی الکی گفته بهم قرض داده منم بش برگردوندم زندگیمو خراب کرده تازه ازدواج کردم هیچی از خودم ندارم لطفا خواهشا ی راهی چاره ای جلو راهم بزارین وکیل هم گرفتم اونم وکیل گرفته وکیله همش دروغ میگه۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *