مشاوره طلاق

مشاوره طلاق

مسئله طلاق از جمله مسائلی است که ممکن است برای هر فردی اتفاق افتد. افراد در صورتی که با این شرایط مواجه شوند معمولا به دنبال شخصی هستند که مشاوره طلاق را با وی انجام دهند. مشاوره در امر طلاق امری حیاتی است، چرا که بسیاری از مسائل در فرآیند طلاق رخ می دهد که نیازمند حضور و مشاوره وکیل مجرب است که در این باره تجربه کافی داشته باشد. مشاوره طلاق از مهم ترین مراحل است. برای مشاوره طلاق به عدل و حق مراجعه فرمایید

انواع روش های طلاق

طلاق توافقی : ساده ترین شکل طلاق است و زمانی رخ می دهد که زن و مرد هر دو درباره جدایی نظر موافق داشته اند و ادامه زندگی برای هیچ یک از آن ها قابل انجام نباشد. این نوع طلاق برگرفته از اختیار مرد برای طلاق است که معمولا نسبت به دیگر انواع روش ها مشکلات کمتری را در پی دارد.

طلاق به خواست مرد: این نوع طلاق ناشی از اختیار مرد درباره طلاق است.

طلاق از سوی زوجه : این مورد تنها زمانی امکان پذیر است که زن یکی از شرایط ضمن عقد را داشته باشد.

در تمام موارد ذکر شده بهتر از پیش از انجام از مشاوره طلاق بهره بگیرید.

وکیل
نیاز به گرفتن مشاوره از یک وکیل مجرب دارید؟ برای مشاوره با ما تماس بگیرید

شرایط طلاق توافقی

امروزه بسیاری از زوج ها در خصوص طلاق به یک توافق و نظر یکسان می رسند و به همین دلیل فرآیند طلاق بسیار آسان تر شده است. در طلاق توافقی زن و مرد هر دو با یکدیگر به این نتیجه می رسند که ادامه زندگی ممکن است و صلاح در جدایی است و بر سر مسائلی همچون مهریه و نفقه و اجرت المثل و حضانت فرزند پس از طلاق به نتیجه می رسند. این نوع طلاق چالش های دیگر انواع طلاق را ندارد. وکیل طلاق توافقی در تهران

طلاق از سوی مرد

یکی از حقوقی که در امر ازدواج و در قوانین به مرد داده شده است، اما این به آن معنی نیست که مرد هر زمان که خواست می تواند به اختیار خود اقدام به طلاق کند. مرد باید حق و حقوق زن را که شامل مهریه، نفقه، اجرت المثل، شرط تنصیف دارایی را به زن پرداخت کند. از طرفی در صورتی که علت طلاق هر موضوعی به جز رفتار بد زن باشد، مرد موظف است تا نیمی از اموال را پس از عقد نکاح به دست آورده است را به زن پرداخت کند.در خصوص گرفتن طلاق از سوی مرد و قوانین و آن می توایند از مشاوره طلاق بهره بگیرید.

طلاق از سوی زن

اگر چه اختیار طلاق در قانون به طور کلی به مرد واگذار شده است اما این بدان معنی نیست که زن توانایی مطرح کردن طلاق را ندارد. زن نیز در شرایطی خاص می تواند اقدام به طلاق کند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

مشاوره طلاق عدل و حق کمک کننده حال اشخاص است

1-داشتن یکی از 12 شروط ضمن عقد حق طلاق را به زن می دهد و زن می تواند در این مورد اقدام کند. که این شرایط به شرح زیر هستند:

  1.  در صورتی که شوهر از دادن خرجي به زن و انجام ساير حقوقی که بر مرد واجب است به مدت 6 ماه خودداري کند.
  2.  بد رفتاری زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه ممکن نسازد.
  3. بیماری خطرناک و غیر قابل درمان مرد به حدی که زندگی زن را به خطر اندازد.
  4. دیوانه بودن مرد در شرایطی که امکان فسخ وجود ندارد که باید دیوانگی ثابت شود.
  5. مشغول بودن مرد به شغلی که به حیثیت و آبروی زن و حتی خانواده اش ضربه می زند و مشکل زاست.
  6. محکومیت شوهر به 5 سال مجازات حبس که می تواند همراه با جزای نقدی نیز باشد یا نباشد که در هر صورت زن این حق را دارد تا طلاق بگیرد.
  7. ابتلا مرد به بیماری اعتیاد به صورتی که آسیب های روحی، روانی و فیزیکی به زن یا فرزندان وارد کند و یا باعث بروز مسائلی همچون بیکاری، فروش اثاثیه منزل و … شود.
  8.   در صورتی که زوج زندگي خانوادگي را بدون عذر موجهی ترک کند و یا به مدت ۶ ماه متوالي بدون عذر موجه غيبت داشته باشد، زن می تواند از شوهر خود طلاق گیرد.
  9.  ارتکاب زوج به جرم که محکوميت قطعي وی را به دنبال دارد و اجراي هر گونه مجازات اعم از حد و تعزير که به حيثيت و شئون خانوادگي زن باشد لطمه وارد کند که تحلیل شرایط آن به عهده دادگاه با توجه به شرایط و موقعیت زن و عرف جامعه است.
  10. در صورتی که مرد پس از گذشت ۵ سال از زندگي مشترک به دلیل عقیم بودن یا ناتوانی جسمی نتواند بچه دار شود زن می تواند از وی طلاق گیرد.
  11. مفقود الاثر شدن زوج و پیدا نشدن وی پس از شش ماه حق طلاق را به زن واگذار می کند
  12. آخرین مورد به ازدواج مجدد زوج بدون اجازه از همسر اول بازمی گردد که در صورت وقوع آن دادگاه حق طلاق را به زوجه می دهد.

در تمام موارد ذکر شده می توان با مراجعه به مشاوره طلاق تصمیم مناسب اخذ شود.

2-در صورتی که زن به صورت شرط ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگر وکالت بلاعزل برای اجرای صیغه طلاق گرفته باشد.

 

مشاوره طلاق

روند طی شدن مراحل طلاق در صورت حضور وکیل یا مشاور طلاق

1-در صورت به کارگیری راهنمایی های وکیل یا مشاور زمان فرآیند طلاق به حداقل ممکن کاهش می یابد.

2-در صورتی که به یک وکیل وکالت داده باشید نیازی به حضور زن و مرد در دادگاه نیست.

3-همچنین وکیل می تواند در جلسات مشاوره یا داوری به جای مرد یا زن حضور یابد.

4-در صورتی که طلاق توافقی باشد توافقات زن و مرد توسط وکیل طلاق صورت جلسه و حکم برای آن صادر می شود و به این ترتیب کمترین زمان ممکن را از افراد خواهد گرفت.

5-در حین اجرای صیغه طلاق نیز حضور وکیل کافی است و نیازی به حضور زن و مرد نیست.

مشاوره طلاق راهنمای زوجین است

بیشتر بخوانید : وکیل مهریه

نکات مهم در مشاوره طلاق:

1-از آنجایی که طلاق یکی از مسائلی است که ارتباط مستقیمی با روحیه افراد دارد در اقدام به آن شتاب زده عمل نکنید، در صورتی که احساس می کنید امکانی برای ادامه زندگی وجود دارد از این موضوع صرف نظر کنید.

2- در زمان مشاوره طلاق تمامی مواردی که باعث شده است به سمت طلاق حرکت کنید را برای وکیل مربوطه به طور کامل توضیح دهید تا به این ترتیب وکیل بتواند به درستی در خصوص شرایط تصمیم گیری درستی به عمل آورد.

3-پس از تصمیم قطعی برای طلاق به وکیل خود اعتماد کنید و اجازه دهید تا با راهنمایی هایی که در طی سالیان به دست آمده است شما را راهنمایی کند و در مسیر درست قرار دهد.

گروه حقوقی حق و عدل با ارائه مشاوره طلاق زیر نظر وکلای پایه یک دادگستری بستری مناسب برای حل مشکلات حقوقی اشخاص در این زمینه آماده کرده است.

5 دیدگاه

  • سلام اگر در دوران عقد زوجه تقاضای احراز حق طلاق و وکیل بلاعزل از زوج خود نماید . زوج در مقابل برای زوجه خود از باب حرکت بازدارنده چه پیشنهادی میتواند بدهد ؟ممنون

  • سلام .بنده دوران عقد هستم .خانمم الان تقاضای طلاق رو کرده و داره نفقه هر ماه را میگیرد .و هیچ یک از شرایط 12 گانه را ندارد و الان مشاوره قبل طلاق رو داریم طی میکنیم ایا اگر من برم پیش مشاوره و مشاوره بگه باید جدا بشوید قاضی قبول میکنه ؟؟/ چون من قصدم زندگی هست و طلاق نمیخام بدم ؟؟؟؟ در مجموع حرف مشاوره برای قاضی چه حکمی داره ؟؟؟؟؟ با تشکر

  • باسلام حق طلاق با زن منه و مهریه اش عندالاستعاعه میباشد من خونه ای دوسال پیش به نامش زدم 6 دانگ که الان حدود 700 یا 800 تومنی میارزه میتونم اونو به عنوان مهریه اش بدهم؟

  • سلام…اگر مردی بدون اینکه زن راضی باشد باحیله ونیرنگ وجعل صیغه نامه وباسواستفاده ازفامیلی زنی که رضایت نداشتع باشد به عقد هودش دربیاور زن چکونه میتواند درخواست طلاق بدهد…البته باکمک وکیل
    ممنون ازتوضیحات وراهنمایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *